Har du behov for et anderledes fest arrangement, så prøv paella.

Vi kommer hjem til dig og laver rigtig spansk paella som typisk indeholder grøntsager, fisk og skaldyr, perfekt til studenterfest, havefest, gadefest, firmafest, receptioner, m.v.


Sortiment
Risret ( "Paella") med Kylling eller Rejer. Inkl. blandet økologiske peberfrugter, økologiske hakkede tomater, økologiske soltørrede tomater, økologiske krydderier: paprika, sort peber, chilli, hvidløgs salt, alm.salt, løg., rød pesto, bouillon pasta, rasp olie.

Risret ("Paella") vegetar uden kylliing eller rejer, men udenlukkende grøntsager.

Spansk Tortilla (kartoffelret): Kartofler, økologisk løg, hvidløg, rasp olie, æg, økologisk mælk, økologisk salt og økologisk peber.

 

Prøv selv

4 personer

250 g chorizopølse i skiver
1 kylling delt i 8-10 stykker
16 flotte muslinger
8 flotte store rejer og/ eller jomfruhummer
1-2 løg
4-5 fed hvidløg
1 stor rød peber
1 tsk. timian
et nip tørret chili i flager
cirka 6 dl. risottoris
1 tsk. paprika
1,5 dl hvidvin
cirka 12 dl hønsebouillon
en halv tsk. safran (i tråde - ikke pulver!)
100 g frosne ærter
2-3 tomater
cirka 1 dl god olivenolie
persille
citron
salt og peber

 

Sådan gør du

Del kyllingen i 8 stykker. 10, hvis man vil have vingerne med.

Opvarm halvdelen af olien i paellapanden eller en passende stegepande og steg kyllingestykkerne, til de er gyldne. Sæt dem til side og steg så chorizoskiverne et øjeblik.


Så tilsættes løg og hvidløg, begge dele finthakkede samt den røde peber som er tømt for kerner og skåret i tern. Når grøntsagerne begynder at blive bløde kommes timian, chiliflager og risottoris ved.

Lad risene stege med til de har opsuget lidt af fedtstoffet og tilsæt så paprika og hvidvin.


Når blandingen koger, hældes den varme hønsebouillon, hvori safranen er opløst, ved, kyllingestykkerne lægges ovenpå, og retten simrer roligt i 5-10 minutter. Smag til med salt og peber.

 

Vend kyllingestykkerne lidt undervejs.

Fjern kernerne fra tomaterne og skær dem i tern. Fordel tomat og ærter på panden. Så placeres muslingerne rundt omkring. Panden dækkes med et stykke folie og simrer roligt videre i yderligere 5-10 minutter. Tjek risene, de skal være møre, men må gerne have lidt 'bid'.

Imens steges rejer og evt. jomfruhummer i lidt olie tilsat et par fed hvidløg. Læg skaldyrene smukt på paellaen, garner med citronbåde og drys med hakket persille.

 

Velbekommen.